8 leggyakoribb téma

Amit mindenkinek tudnia érdemes a hajdina kapcsán

642
HOZZÁSZÓLÁS:

  A hajdinakása – más néven pohánka – többnyire búzával keverve, elsősorban tésztafélék készítésére alkalmas.

Ennek a tésztának az elkészítéséhez nem szükséges tojás.

Kifőzve nagyon  jó töltött káposzta készíthető belőle, mert a hajdina jól tapad, és a vele kevert zöldségfélék nem esnek szét. 

A köleshez hasonlóan főképp hideg, nyirkos időben fogyasszuk!

Fő jótékony hatása(i):

  • Elősegíti a vérképzést, tehát vérszegényeknek javasoljuk,
  • valamint azoknak, akik a veseműködésükre panaszkodnak. 

A hajdina tulajdonképpen nem gabona, ezért nem olyan nagy az éltető energiatartalma, mint a gabonaféleségeké. Nem is alkalmas mindennapi fogyasztásra, mert tápanyagaiban eléggé kiegyensúlyozatlan. 

642
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

216
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Login



Elfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!



Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]